It’ all about the Vibe- mastermind

1 quartaalin mastermind ryhmä. 3 kuukautta, max 25 osallistujaa. 

Tämä mastermind on niille naisille, jotka ovat valmiita saamaan enemmän ihan vain olemalla oma itsensä. Niille naisille, jotka ovat valmiita viemään yrityksensä seuraavalle levelille, ja hallitsemaan omaa rahamindsetiä ja -energiaa. 

Rahamindset ja -energia mastermind on sinulle, jos olet valmis nostamaan tulojasi sekä luomaan yrityksestäsi sellaisen, että tekeminen, myyminen ja tienaaminen on hauskaa, helppoa ja yksinkertaista. Olet skaalaamassa bisnestäsi 2000, 5000, 10000, 15000 € kk (tai enemmän). 

Skaalaaminen = vähemmän töitä, enemmän vapaa-aikaa ja rahaa. Enemmän iloa ja hauskanpitoa.

Kysymys kuuluukin, oletko valmis luomaan bisneksestäsi tällaisen? Vastaako se ollenkaan sitä, mitä olet halunnut / haluat?

Olen bisnes mentori niin verkostomarkkinoijille, yrittäjille kuin digiyrittäjille. Osaamiseeni kuuluu digibisneksen sekä verkostomarkkinoinnin lisäksi energeettinen manifestointi, jota sovellan niin omaan elämääni kuin bisnekseeni.
Olen ollut digiyrittäjänä viimeiset 4 vuotta ja käynyt läpi niin onnistuneet lanseeraukset kuin epäonnistuneet. Tiedän miltä lanseeraustrauma tuntuu ja miten siitä päästään yli, tiedän miltä tuntuu rakentaa 7000€/ kk digibisnes, ja tiedän miltä tuntuu kun bisnes sahaa ylös-alas kotiäitiyden rinnalla. Tiedän miltä tuntuu yrittää pitää niin bisnes kuin itsensä koossa vakavan PTSDn kanssa. Tiedän, miltä tuntuu rakentaa bisnestä erityislapsen kanssa.
Tiedän miltä tuntuu luopua / muuttaa bisnesrakennetta ja miten yksinäistä se on. Tiedän miltä tuntuu kun uuden bisneksen alla alat saada ramppikuumetta, eikä esilletulosta ja oman itsensä ja tekemisensä hyväksymisestä meinaa tulla mitään. Tiedän miltä tuntuu, kun bisnesvalmentajat sanovat ideoitasi tyhmiksi, eikä niille ole markkinoita…. Tiedän miltä tuntuu täysi lamaantuminen. 

Tiedän myös miltä tuntuu ankkuroitua itseensä ja tarkoitukseensa päivä päivältä enemmän, tulla esille just sellaisena kuin olen ja tienata sillä. Ja kaikki mun asiakkaat tietää tämän myös, koska he kokevat sitä joka päivä. Helpompaa, hauskempaa, vaivattomampaa tekemistä ja tienaamista. He vetävät puoleensa niitä asiakkaita, jotka maksavat mielellään, koska heidän energiansa on magneettinen. Ei se työnmäärä vaan se mitä sinusta huokuu.

Olen aina halunnut tehdä kaiken helposti. Ja siihen koko toimintani perustuu. Helppouteen ja bisneksen yksinkertaisuuteen. En usko vaikeaan, en usko, että ajalla on mitään merkitystä menestyksen ja rahan kanssa (mä tiedän ettei sillä ole), ja tiedän, että bisneksen pitää tukea minua ja joustaa elämäni kanssa, eikä toisinpäin. Vähemmän työtä ja enemmän tuloja, on yksi minun osaamisalueeni. Ja tähän johdatan muitakin.


Pidän ryhmässä 3 kuukauden aikana useita livevalmennuksia. Pääset ravistamaan painavan rahaenergian olemuksestasi ja integroimaan uutta, kevyttä olotilaa. Mastermind jakautuu kolmeen eri osaan:

1. Rahamindset ja -energia. 

2. Bisneksen skaalaaminen eli strategiaosuus siihen, kuinka teet vähemmän ja tienaat enemmän.

3. Esilletulon energia, yhdistetään mindset, energia ja strategia. Kuinka yksinkertaistaa bisneksesi ja välttää loppuunpalaminen.

Sillä ei ole väliä, missä tilanteessa olet nyt. Ainoastaan sillä, minne olet matkalla. 3 kk aikana integroit seuraavan levelisi. Astut vahvemmin siihen, kuka sinä olet. Vahvistat omaa luomiskykyäsi, ja tiedät miten hypätä pois turhautumisesta, ahdistuksesta ja vitutuksesta. 

Toksinen positivisuus ei kuulu tähän mastermindiin, hyvä energia kylläkin. 

Mastermindissa sinulla on mahdollisuus kysyä minulta mitä vain, olen sinun tukenasi, pidän energiaa yllä. 

Tämä mastermind ei ole sinulle, jos haluat edelleen pysyä uhriutumisessa, et ole kiinnostunut tai halukas tekemään harjoituksia, joita annan, tai et kestä sitä, että haastan sun triggereitä. Triggerit kertovat meille ne haavat, jotka ovat valmiita parantumaan. 

Maksun jälkeen sinut ohjataan suoraan mastermindin ovelle. Ovi sijaitsee Instagramissa. Eli, mastermindiin osallistuaksesi, sinulla tulee olla Instagram. Saat myös automaattisesti tervetuloviestin sähköpostiisi.

Mastermind sisältää ilmaisen pääsyn Rakastu Rahaan valmennukseen, jossa rahamanifestoinnin ja mindsetin perusteet. Tämä mastermind auttaa sinua ottamaan opit haltuun ja viemään tiedon next level.

Mastermind alkaa virallisesti 7.1.2021., mutta ”ryhmään” pääsee heti.