Manifestointi ei ole vaikeaa tai niin hihhulia, kuin luullaan. 

Unelmien todeksi luominen on kovaa työtä, mutta ei sellaista työtä, mitä kuvittelet.

Unelmien todeksi luominen on vaikeaa, mutta ei sellaista vaikeaa, mitä sinulle on opetettu.

Kova työ ja vaikeus on sisäistä, ei ulkoista. Koska manifestointi on aina sisäinen projekti.

Kun lähdin yrittäjäksi, kaksi maailmaa törmäsivät toisiinsa. Se, miten olin oppinut manifestoimaan helposti ja vaivattomasti ja mikä tuli minulta luonnostaan (se on sinullakin luontaista) ja sitten se ”manifestointi”, jota meille opetetaan, kun astumme yritysmaailmaan.

Aloin lukea itsensäkehittämisoppaita. Ja olin hämmentynyt. Niissä ei juurikaan kerrottu, MITEN luon unelmani todeksi. Jokaisen kirjan jälkeen jäin vain enemmän hämmentyneeksi.
Kun jatkoin prosessia, aloin kallistumaan enemmän henkisten kirjojen ja opettajien maailmaan. Asiat alkoivat enemmän tuntua siltä, mitä tiesin jo sisäsyntyisesti. Että manifestoinnin kuuluu olla helppoa! Mutta edelleen olin hämmentynyt.
Asiat selitettiin niin vaikeasti, en meinannut saada kiinni siitä ajatuksesta / termeistä, joita luin.

Törmäsin sanoihin maskuliini ja feminiini. 3 dimensional ja 5 dimensional… jos olet ollenkaan lukenut henkisiä oppaita tai seurannut henkisiä opettajia, olet varmasti törmännyt näihin termeihin.
Sekä energia… energialla luominen.
Mitä vittua sekin tarkoittaa?? Ja miten ihmeessä minä sovellan sitä yritystoimintaani? Tämä kun on se pointti… Miten sitä tietoa sovelletaan?

Se, että ymmärrät perusteet ja käytännön manifestoinnista, sekä sen, mikä ero on manifestoinnilla ja MANIFESTOINNILLA, on kaiken a ja o. Koska ymmärrys siihen, miten se toimii ja miten saat sen toimimaan sinulla, aukaisee kaiken.

Mikä minun lahjani on, on se, että osaan selittää asiat helposti. Ja siitä minua kehutaan kaikista eniten. Joo, mä oon vähän (enkä ihan vähääkään) yksinkertainen tyyppi. Mutta minun on ollut pakko selittää ne itselleni niin, että ymmärrän, miksi jonkun asian luominen (saaminen) on vaikeampaa kuin toisen. 
Moni opettaja puhuu näistä asioista todella monimutkaisesti. Ilman, että sivutaan sitä ymmärrettävää kohtaa. Sitä kohtaa, missä meidän analyyttinen mieli sanoo: aaaaaa—- no nyt selkisi.

Ei tää henkisyys ole niin vaikeeta, kuin mitä sä ehkä luulet.
* Siihen ei tartte liittyä enkeleitä, ja menninkäisiä, jos tuntuu ettei niihin voi uskoa. Sä tarviit VAIN sen tiedon / tunteen siitä, että on jokin korkeampi voima. Se voi sulle olla ihan mikä vain. (vaikka sulla ei vielä ole tätä uskoa / tunnetta, tämän masterclassin jälkeen tiedät, että sellainen on.)
* Sun ei tartte muuttua ”hihhuliksi” oppiaksesi tai käyttääksesi luomisvoimaasi, saat olla just se tyyppi, joka sä nyt oot.
* Sä et tarvii MITÄÄN rituaaleja, voidaksesi ”käynnistää” manifestoinnin… Manifestointia ei voi pysäyttää tai käynnistää! Se on käynnissä KOKO AJAN.
* Puhutaan eri termeistä, käydään läpi manifestoinnin 3 eri tasoa, jonka jälkeen ymmärrät, miksi jotkut asiat on vaikeampia luoda / saada, ja miksi sun tunteet heittelehtivät välillä ylös-alas uskon, epäuskon, pelon, rakkauden, ilon, tuskan jne välillä (tää on täysin normaalia.)
Ps. vaikeuteen ei liity mitenkään se, että se oikeasti olisi vaikea saada… 
* Kerron myös, mitkä 4 eri osa-aluetta liittyvät feminiiniseen manifestointiin ja uuteen tapaan manifestoida, joka ei edes ole uusi vaan vanha ikiaikainen tapa. Nyky-yhteiskunnassa  manifestoidaan vain 2:lla osalla.
Tää on nyt se feminiininen ja maskuliininen + energia-juttu! Joita ei toki erotella toisistaan, vaan ne yhdistetään! Tämäkään ei ole mitään salatiedettä, ihan vain kaikkien ”paukkujen” käyttöönottoa. 

 

Tämä masterclass on nauhoitettu etukäteen oppilasryhmän kanssa ja se on valmiina katsottavaksi. 

Täyttämällä alla olevan lomakkeen, saat sähköpostiisi automaattisesti viestin, jossa on linkki masterclass sivulle.
Muista kurkata myös roskapostisi, jos viestiä ei ala kuulumaan.
HUOM! Täyttämällä lomakkeen liityt samalla sähköpostilistalleni. Voit kuitenkin poistua sieltä ihan milloin haluat.