Lämpimästi tervetuloa sivuilleni!

 

Olen yrittäjä, joka toimii pääsääntöisesti netissä. Olen ammateiltani Hyvinvointiterapeutti ja -valmentaja, Hyvinvointipalveluiden tuotteistaja, Spiritual Teacher, Energiahoitaja sekä verkostomarkkinoija (jos tätä voi ammatiksi nyt sanoa).

Reilu pari vuotta sitten aloitin tekemään hyvinvointi- ja bisnesvalmennuksia netin kautta Hyvän Olon hoitolani rinnalla. Vaikka rakastin työtäni hoitolassa, hoitojen tekeminen oli fyysisesti ja henkisesti raskasta, huonotuloista sekä se sitoi minua ajallisesti niin, etten voinut viettää iltoja kotona lasteni kanssa.

minnawellnesswithminna

Koko ajan toiveenani oli, että pystyisin auttamaan läheisiäni niin terveydellisesti kuin taloudellisesti. Toivoin, että minulla olisi jotain sellaista tarjottavaa, jolla jokainen voisi halutessaan muuttaa elämäänsä parempaan suuntaan!


Tämä toive tippui suoraan syliini!

 

Elokuussa 2014 tutustuin erääseen verkostomarkkinointi mahdollisuuteen. Puoli vuotta tuotteiden aloituksesta halusin lähteä viemään eteenpäin sekä bisnestä, että tuotteita. Rakastuin täysin kyseisiin tuotteisiin, ja hyvinvoinnin ammattilaisena en voinut olla lähtemättä mukaan viemään eteenpäin sitä samaa hyvinvointia, jonka itsekin löysin!


Tammikuussa 2015 aloitin valmentamaan asiakkaita, ja neljässä kuukaudessa olin päässyt sellaiseen tilanteeseen, että pystyin sulkemaan hoitolani oven ja keskittymään pelkästään nettibisneksen kasvattamiseen. Nyt en ole sidottu aikaan enkä paikkaan, vaan pystyn tekemään töitä ihan missä vain.

 

Samoihin aikoihin tunsin suurta kutsumusta henkisten opintojen pariin. Jo pari vuotta minulle tuotiin eteen enkeleitä, mutta en ollut valmis ottamaan tätä maailmaa vastaan. Keväällä 2016 aloitin ensimmäinen enkelikoulutuksen, ja saman tien minut ohjattiin Diana Cooper Foundationin Enkeliopettaja- koulutukseen.

 

Koen vahvasti, että juurikin henkisten lakien, toimintatapojen ja työkalujen opettaminen on sitä, mitä minun kuuluu tehdä. Niiden avulla jokainen voi muuttaa elämänsä hyvinkin nopeasti.

 

Verkostomarkkinointi on toinen asia, joka on erittäin lähellä sydäntäni.

Verkostomarkkinoinnin toimintataapojen muuttaminen on yksi osa työtäni, jota myös koulutan erilaisilla verkkokoulutuksilla, sekä workshopeilla.

Minun tehtävä on tarjota mahdollisuus sekä työkalut, joilla kaikki on mahdollista. Haluan opettaa, miten muuttamalla ajatusmaailmaasi, voit tehdä juuri sitä, mitä haluat. Voit saada just sen, mitä haluat. 

Tämä senkin vuoksi, että olen itse tehnyt samoilla työkaluilla oman elämäni muuttamisen ja luomisen sellaiseksi, jota haluan sen olevan. Ei olisi mitään järkeä opettaa sellaista, jossa en itse olisi onnistunut!

Elämän kuuluu olla kivaa. Elämän kuuluu olla rikasta, niin henkisesti, terveydellisesti kuin rahallisesti.

Tarvitseeko sinun olla verkostomarkkinoija, että voisit käydä koulutukseni, tai tehdä töitä kanssani?
Ei tarvitse. Kaikki koulutukset sekä neuvot soveltuvat ihan mihin bisnekseen tahansa.

aboutme

Pientä “sisäpiirin” tietoa minusta

* Rakastan lukemista, uuden oppimista, musiikin kuuntelua, tanssimista sekä ulkoilua.

* Minulla on kaksi ihanaa lasta, sekä hyvin ymmärtäväinen mies.

* Unelmoin mökistä metsän keskellä, järven rannalla (TOTEUNUT).
Sekä siitä, että minun oppimani asiat, joita vien eteenpäin, tuovat oikeasti valoa ja muutosta toisten elämään.

* Olen empaatikko. Suurin oppiläksyni onkin se, että joudun hyväksymään sen, että kaikki eivät halua ottaa apua vastaan. Minun on vaikea hyväksyä sitä, ettei ihminen ole välttämättä valmis tai mikä pahinta, halukas muutokseen. Vaikka se toisi hänelle paremman olon.

* Käytän työssäni henkisiä lakeja, varsinkin vetovoiman lakia. Ja opetan sitä myös kaikille, joiden kanssa teen töitä. Rakastan Abraham-Hicksin sekä Diana Cooperin opetuksia.

* Minulla on sarkastinen huumorintaju….ja valitettavan usein se tulee esille kirjoittaessani.

* Rakastan joulunaikaa ja -TAIKAA!