This podcast is only in Finnish at the moment, but you can read what we talk about in English from my blog.
We talk about network marketing, money, energy, manifesting, creating a life of your dreams, leadership, strategies etc. 

Tässä on Katja. Katja Kesti. Katja luotsaa yritystä KuntoILO.
Hän on hyvinvointivalmentaja. Katjan käsialaa on mm Ryhtiä Ruokailuun sivusto ja valmennus yhdessä Helena Ö:n kanssa. Katja on ahkerasti tuonut osaamistaan ja bisnestään verkkoon, ja on aito ja oikea Digital Lady.

Katja on ollut mukana verkostomarkkinoinnissa reilu kolmisen vuotta.
“Traditionaalinen verkostomarkkinointi ei istunut minulle, ja kipuilin jonkin aikaa sen kanssa. Tuntui etten pääse eteenpäin, koska tekotavat ja arvomaailma ei kohdannut. Kun aloin päästämään irti siitä, miten tätä bisnestä pitäisi tehdä ja aloin luoda omia sääntöjä sen ympärille, omat arvot vahvasti edellä, uskoni tätä alaa kohtaan alkoi nousta. Naisten voimaannuttaminen on minulle sydämen asia. Se, että jokainen nainen voi tehdä tällä bisneksellä itselleen taloudellista itsenäisyyttä, on minulle se kaikista tärkein juttu. Nyt on aika keksiä pyörä uudelleen.”

Katjan löytää osoitteesta www.doterraoilsbykatja.com

Moi, minä oon Minna, Spiritual Business coach verkostomarkkinoijille.
Mie oon ollu mukana verkostomarkkinoinnissa kohta 5 vuotta. Oon saavuttanut haluamani tason, olen tullut sieltä alas, olen kokenut kaiken ja ehkä vähän enemmänkin. Vaikka matka ei ole aina ollut helppo, olen silti uskonut, että kaikella sillä on ollut tarkoituksensa. Olen oppinut paljon siitä, mitä ja miten haluan tehdä, ja varsinkin sen, miten en halua tehdä. 
Opetan rahasta, mindsetistä, bisneksen viemistä verkkoon, energiaa ja manifestointia. 
Minun missioni on, että kaikki asiakkaani ja tiimiläiseni pääsevät kasvamaan niin ihmisenä kuin bisnesnaisena. Muutetaan tämä ala yhdessä!

Jos sinulla on kysymyksiä, voit laittaa niitä osoitteeseen haverinenminna@gmail.com

 

PARENTAL ADVISORY.
Tiedä, että olemme molemmat rääväsuita. Välillä kielenkäyttö saattaa äityä hurjaksi (enemmikseen olemme leppoisia juttelijoita, sarkastista huumorintajua viljeleviä savolais-kainuulaisia). Aika hyvin olemme saaneet pidettyä kielenkäytön kurissa (ylpeitä ollaan), MUTTA…koska uskomme siihen, että materiaalista tulee paljon parempaa, kun olemme rennosti omia itsejämme, emmekä halua, että inspiraatio menee hukkaan vain siksi, että joudumme tarkkaillemaan sanojamme, saattaa välistä kuulua vittuperkelesaatanaa.
Ihan vaan tiedoksi.

Klikkaamalla kuvaa pääset kuuntelemaan kyseistä podcast osaa.