Mitä on quantum ja energeettinen manifestointi ja miten sovellat sitä tuloihisi ja elämääsi?

TÄMÄ ON PERUSTEET- VALMENNUS.

Valmennus sisältää 1,5 tunnin mittaisen valmennusmoduulin sekä affirmaatioita, tehtäväkirjan, journaling kysymyksiä, sekä meditaation rahaenergian avaamiseen.
Tämä valmennus on sinulle, joka haluat oppia rahan manifestointia lisäämällä energeettisen ja alitajuisen puolen tekemiseesi. 
Opi luomaan energeettisiä rahastandardeja, eli uusia totuuksia siitä, miten raha tulee ja toimii sinulla.

Tämä on ensimmäinen askel nouseviin tuloihin, ilman että tekemisen määrä kasvaa! Tämä todella yksinkertainen metodi avaa mieltäsi näkemään ja kokemaan sen, miten rahalla ei ole mitään tekemistä ajan ja työmäärän kanssa + opit soveltamaan sitä.
Tämä ei ole pelkästään yksittäisten summien manifestointia, vaan jatkuvaa kasvua ja elämän muokkaamista just sellaiseksi kuin sinä haluat!

* Opi luomaan energeettiset minimit kuukausi / viikko / päivätuloihin
* Mitä tarkoittaa energeettinen uudelleenjärjestäytyminen?
* Opi luomaan ja integroimaan energeettiset standardit tulojesi ja tavoitteesi ympärille (+ mitä ovat energeettiset standardit?)
* Kuinka otat alitajuntasi mukaan manifestointiin ja teet sen ovelasti, alitajuntaa huijaten (= tulokset alkavat näkyä saman tien)?
* Kuinka erotat ajan ja tekemisen määrän energeettisestä tuloksesta?
* Kuinka yhdistät energian tekemiseesi? 
* Miten olet energeettisesti match tavoitteellesi (tämä on se kohta, joka monelta puuttuu! Mikään määrä tekemistä ei ylitä energiaa + mindsetiä)?
* Tämä on askel siihen, että tavoitteesi ja unelmaelämäsi alkavat muokkautua ympärillesi. Helpompaa, hauskempaa, nopeampaa.

Quantum Energia Tulohyppy valmennus on valmiiksi nauhoitettu (livenauhoitus) ja paikoilleen asetettu. Valmennus jää sinulle ikuiseen käyttöön ja kaikki muutokset / lisäykset saat jatkossa automaattisesti itsellesi. Voit käydä valmennuksen niin monesti kuin haluat. Maksun jälkeen saat automaattisesti tervetulokirjeen sähköpostiisi, jossa linkki ja salasana valmennussivulle.

Voit maksaa valmennuksen kerralla tai kahdessa eri erässä (ensimmäinen erä veloitetaan nyt, seuraava kuukauden kuluttua.
Alla olevat maksukuvakkeet ovat linkkejä.

Maksa kerralla, klikkaa alla olevaa kuvaa.

Maksa 2 osassa, klikkaa alla olevaa kuvaa.