REKISTERISELOSTE

 

 

Wellness With Minna- blogi / sivusto

REKISTERISELOSTE JA TIETOSUOJA (PÄIVITETTY 24.5.2018)

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI

Wellness With Minna- blogin / sivuston verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ

Minna Haverinen (Wellness With Minna- blogin kirjoittaja)

Piilopolku 3,
88900 Kuhmo
Y: 2486584-2,
Yrityksen virallinen nimi:
Kuhmo Wellness

REKISTERIN NIMI JA YLLÖPIDON PERUSTA

Henkilötietolain § 19 mukainen henkilötietorekisteri
WellnessWithMinna sähköpostilista

REKISTERIIN LIITTYVÄT SIVUSTOT

Etusivu

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitoon ja kehittämiseen. Asiakaspalveluun liittyy viestinnän ja markkinoinnin hoitamista, toteuttamista, kehittämistä ja seurantaa. Rekisteriä käytetään myös asiakaskyselyihin ja tiedottamiseen, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin sekä tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin sekä yrityksen ja asiakkaiden väliseen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

REKISTERIN SISÄLTÖ

Rekisteriin kerätään henkilön etunimi ja sähköpostiosoite.
Affiliate- kumppanuusmarkkinoinnin yhteydessä kerätään kumppaniyritykseltä etunimi, sukunimi, yrityksen nimi, sähköpostiosoite ja osoite kumppanuustilin luomista varten.
Tuotteiden oston yhteydessä kerätään PayPalin ja pankki/luottokorttien käyttämät ja tarvitsemat tiedot. Kuhmo Wellness ei kerää näitä tietoja. Paypalin sekä pankki/luottokorttitiedot voi tarvittaessa tiedustella / tarkastaa kyseisistä palveluista.

REKISTERI KOOSTUU

Yllämainittujen sivujen maksuttomien valmennusmateriaalien tilaamisesta sekä erilaisten tuotteiden ja palveluiden ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä henkilöistä.

TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään, kun henkilö tilaa uutiskirjeen, lataa / ostaa palvelun tai tuotteen, päivittää omia tietojaan.

Henkilöllä on milloin tahansa oikeus / mahdollisuus poistaa tietonsa rekisteristä sähköpostista löytyvästä linkistä. Mikäli henkilö on liittynyt useammalle listalle ja haluaa poistua kaikilta listoilta, hän voi ottaa suoraan yhteyttä rekisterin ylläpitäjään haverinenminna(at)gmail.com

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Rekisteriin kerättyjä tietoja ei luovuteta rekisterin ulkopuolelle markkinointi-, myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. 

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Sähköpostilistalla olevien nimi ja sähköpostiosoite siirretään EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

Active Campaign sähköpostimarkkinointiohjelma (Active Campaign on sitoutunut EU:n Privacy Shield standardiin) https://help.activecampaign.com/hc/en-us/articles/218789997-Privacy-Policy

PayPal maksujenvälitysjärjestelmä (Paypal on sitoutunut EU:n Privacy Shield standardiin)
https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteri on tallennettu salasanasuojattuun tietojärjestelmään ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Järjestelmään tallennettuihin rekistin ylläpitämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät ja / yhteistyökumppanit, kuten esim markkinoinnista ja asiakaspalvelusta huolehtiva assistentti.

Jokaisella työntekijällä tai yhteistyökumppanilla on omat käyttäjätunnuksensa ja salasanansa. Yritys antaa käyttöoikeuden tarvittavuuden perusteella, tarkastaa käyttöoikeuden neljännesvuosittain ja lopettaa käyttöoikeuden työsuhteen tai yhteistyökumppanuuden sopimuksen päätyttyä. Yritys käyttää aina suojattua yhteyttä käsitellessään yhteystietoja.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä kohtaan koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. 
Tarkastuspyyntö lähetetään kirjallisesti ja allekirjoitetuksella varustettuna osoitteeseen:

Kuhmo Wellness, Minna Haverinen, Piilopolku 3, 88900 Kuhmo

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUT

Yrityksen käyttämät valmennusmateriaalit, blogipostaukset ja sähköpostit saattavat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille. Näiden sivujen tietosuojasta, käyttöehdoista ja evästeiden keruusta vastaa kolmas osapuoli.

AFFILIATE / KUMPPANUUSMARKKINONTI

Yritys tarjoaa myös muiden kumppaneiden tarjoamia tuotteita ja palveluita. Yritys saa kauppaan johtavasta myynnistä tuloja. Yritys ei kuitenkaan luovuta käyttäjän tietoja kumppaneille.

KÄYTTÄJÄN VELVOLLISUUDET

Käyttäjä varmistaa itse oman tietoturvansa käyttämällä vahvoja salasanoja, tai pitämällä annetut salasanat suojassa itsellään. Käyttäjä varmistaa itse käyttämiensä laitteiden turvallisuuden.

MAKSULIIKENNE

Maksunvälittäjänä toimii Paypal.fi Joissain tapauksissa maksu tapahtuu Paypalin tarjoamilla pankki/luottokorttimaksuvaihtoehdoilla. Asiakkaan verkkomaksaminen tai luottokorttitiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAJAT

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun se on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin kuin se on tarpeen tai kunnes tilaaja peruu tilauksensa. Asiakas voi myös itse pyytää tietojensa poistoa.

EVÄSTEET

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi, kun käyt tietyllä verkkosivulla. Evästeiden avulla yritykset pyrkivät ymmärtämään paremmin minkälaisesta sisällöstä sivuilla kävijät ovat kiinnostuneita  ja evästeiden avulla sivusto muistaa vierailleen käyttäjän, jos hän palaa sivustolle. Evästeisiin ei talleneta mitään henkilökohtaisia tietoja eikä luottokorttitietoja verkkokaupassa.Evästeet eivät myöskään millään lailla vahingoita tietokonettasi tai laitteitasi.

Evästeiden käyttä www.wellnesswithminna.com sivustolla

Yritys käyttää evästeitä:

  • kirjautumis- ja toimintaeväste
  • analyysievästeet (Google Analytics, tiedon avulla yritys parantaa sivuston toimivuutta)
  • kohdistetut ja mainosevästeet ( Facebook, ja Google, mainonnan tehokas käyttö, ei kerää henkilötietoja

Voit koska vain rajoittaa evästeiden käyttöä, estää tai poistaa evästeiden käytön selaimestasi, tietokoneestasi, tabletiltasi tai matkapuhelimestasi. Lisätietoja evästeiden muokkauksesta löydät selaimesi ohjainvalikosta ja puhelimesi käyttöoppaasta. Kuitenkin sallimalla evästeiden käytön varmistat sivujen sujuvan käytön.

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla [email protected] / [email protected]