Tilaaminen

Tilaukset tehdään verkkokaupan kautta. Tilaus maksetaan valitsemallasi maksutavalla etukäteen, jonka jälkeen saat ostamasi tuotteet automaattisesti sähköpostiisi, tai sinut ohjataan sivulle, jossa sinulle esitetään jatko-ohjeet.

Voit maksaa PayPalin kautta tai pankki-,luottokortillasi.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

 

PayPal

Voit maksaa PayPal maksujenvälitysjrjestelmällä.  PayPal on turvallinen maksuvaihtoehto, jossa kirjaudut PayPal käyttäjäksi ja maksat luomasi PayPal tilin kautta.

Kaikki affiliate kumppanuustilitykset tilitetään vain ja ainostaan PayPal tilillesi.

 

Luottokortti

Voit maksaa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Palvelun tarjoajalla ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

 

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole palautus- tai vaihto-oikeutta, joten huomioithan tämän aina, kun teet tilausta.

HUOM!
Ostettuja meditaatioita ja muita ladattavia tuotteita ei saa jakaa muille tekijänoikeuslain mukaisesti. Verkkokaupan ladattavat tuotteet on tarkoitettu ainoastaan maksaville asiakkaille ja heidän käyttöönsä. Jos haluat käyttää visualisaatioita julkisesti esitettävänä, niin tarvitset siihen aina erikseen luvan. Visualisaatioiden  ja koulutuksien kopioiminen on ehdottomasti kielletty.

Verkkokaupasta ostetut verkkovalmennukset ovat kauttaaltaan tekijänoikeuslain alaisia, eikä niitä saa kopioida. Verkkovalmennuksilla ei ole palautusoikeutta.