Tervetuloa miun SYNTTÄRIHULABALOOSEEEEEN!!

Täytän 1.4. 40 vuotta ja synttäriviikon kunniaksi olen tehnyt Verkostomarkkinoijan Bisnes Bundlen sinulle, joka olet rakentamassa omaa lifestyleäsi verkostomarkkinoinnin avulla.
Valmennukseni eivät ole niitä tavanomaisia, vanhaan metodiin perustuvia TEE NÄIN PALJON, ota näin monta kontaktia..
Noup… mie opetan rakentamaan bisnestä, oli se bisnes sitten mikä vain, se unelma elämäntyyli edellä.

Tulot ja elämäntyyli kävelee käsi kädessä.
Kummankaan eteen ei tarvitse raataa / tehdä asioita, joita ei halua tai pysty tekemään / UHRATA yhtään mitään.
Ei jaksamista, vapaa-aikaa, perhe-elämää, mielenterveyttä, arvoja.

Yhdistän valmennuksissani niin startegiaa kuin energiaa (mindset + rahaenergia + manifestointi).

Verkostomarkkinointi Bisnes Bundle sisältää kolme valmennusta – 60% hintaan!
* Bisnes Basics Uuden ajan verkostomarkkinoijalle = kestävän bisneksen perusta, oma energia ja lifestyle edellä.
* Valoa tunnelin päässä– livenä nauhoitettu kolmeosainen training. Käydään läpi tienaamista verkostomarkkinoinnin kautta.
* Feminiininen tavoitteen asettaminen. 4 osainen tavoitteen asettamisen valmennus niille, jotka ovat kyllästeyneitä puskemaan ja tekemään ”tekemisenergialla” yksistään.
* Bonuksena: Feminiininen manifestointi valmennus, jossa puhun energeettistä manifestoinnista ja miten sitä sovelletaan bisnekseen.

Valoa tunnelin päässä, sekä Feminiininen manifestointi valmennus kuuluvat jo itsessään BBUAV valmennukseen, joten hinnan alennukseen en ole laskenut niiden arvoa. 60% alennus tulee siis BBUAV + Feminiininen tavoitteen asettaminen- valmennuksista. Näiden yhteisarvo on 374€. (Valoa tunnelin päässä on myynnissä myös itsekseen, ja sen arvo yksinostettuna on 54€).

Oletko valmis käyttämään synttäritarjouksen ja hyppäämään Bisnes Bundleen mukaan?
Huom!
Maksun jälkeen sinut ohjataan automaattisesti luomaan käyttäjätunnus BBUAV valmennukseen, eli älä päivitä selainta siinä välissä. Saat myös sähköpostiisi automaattisesti vahvistusviestin. Kun vahvistat sähköpostiosoitteesi, saat tervetuloaviestin, jossa linkit ja salasanat muihin valmennuksiin.

P.s olen lisännyt sähköpostiin linkin, josta pääset halutessasi käyttämään synttärialennuksen Duunarista Digileidiksi valmennuksesta. Alensin siitä hinnan -40%.