Hei ihana, kaunis sinä!

Sie tulit tänne sivulle, koska…

* Etsit itsellesi mentoria, joka ymmärtää ja puhuu verkostomarkkinointia. Joka ymmärtää bisneksen kasvattamisen niin off- kuin online.
Joka ei opeta sinua jahtaamaan ihmisiä, käyttämään vanhanaikaisia tapoja (jotka ihan oikeesti haiskahtaa minustakin pikkasen huijaukselta) vaan joka ymmärtää bisneksen rakentamisen helpolla, ihmisystävällisellä tavalla.

* Olet jo mukana verkostomarkkinoinnissa (et siis etsi uutta yritystä), mutta jostain syystä et pääse eteenpäin nykyisessä yrityksessäsi… tai elämässäsi, tuloissasi, tekemisessäsi.

* Haluat oppia yhdistämään energian ja tekemisen keskenään, luomaan bisnestäsi isommaksi helpommin.

* Haluat viedä verkostomarkkinointiyrityksesi nettiin, ja oppia työkalut, joilla saat bisneksesi pyörimään 24/7, mahdollisimman pitkälle automatisoituna niin, että se luo sinulle OIKEASTI ajallisen ja rahallisen vapauden (niinkuin meille luvattiin).

* Haluat lisätä verkkotuotteita ja lisätulonlähteitä verkostomarkkinointiyrityksesi ympärille.

* Olet jumissa, etkä tiedä miten päästä eteenpäin. Yrityksesi ei tunnu enää samalta, kuin aikaisemmin. Koet tunteita, joita et olisi voinut kuvitellakaan tuntevasi vielä esim. vuosi sitten… 

 

Okei…

Minulla on kaksi valmennuspakettia sinulle tarjottavana. Toinen keskittyy enemmän rahaan ja tienaamiseen ja niiden ympärillä olevaan pelkoihin ja esteisiin. 

Toinen liittyy verkostomarkkinointiyrityksesi viemiseen nettiin.. Luot bisneksen, joka toimii automatisoidusti. Niin asiakashankinta kuin bisneksen rakentaminen.
Unohda nimilista ja sen kokoaminen. Kokoa mieluummin sähköpostilistaa ihmisistä, jotka OIKEASTI haluavat kuulla tuotteistasi ja bisneksestäsi.

Valitset kumman valmennuksen vaan, saat siihen liittyen:

* valmiin verkkovalmennukseni (Rakastu Rahaan tai Duunarista Digileidiksi)

* henkilökohtainen messenger tuki

* kerran viikossa zoom meeting niin kauan kuin valmennuksesi kestää. (Menemme kuukauden kerrallaan, voit lopettaa valmennuksen milloin haluat.)

Täytä alla oleva kyselylomake, niin päästään juttelemaan.